اسکوپ دهقان - اسکوپ پروانه‌ای ۹۰ - اسکوپ زد ۷۰ - مهصا، مهسا
اسکوپ دهقان - اسکوپ پروانه‌ای ۹۰ - اسکوپ زد ۷۰ - مهصا، مهسا
اسکوپ دهقان برترین تولید کننده گیره نگه دارنده سنگ نمای ساختمان در خاور میانه می‌باشند و مسئول فروش کارخانه ما آقای محکمکار و مدیر بازرگانی آقای مبصری هست. 09139751522___09139751577 .

دستگاه اسکوپ پروانه‌ای ۷۰ و ۸۰ و ۹۰

دستگاه اسکوپ پروانه‌ای ۷۰ و ۸۰ و ۹۰

اسکوپ دهقان، تولید کننده انواع اسکوپ سنگ و گیره‌های فلزیِ نگهدارنده سنگ و سرامیک نمای داخل و خارج ساختمان و همچنین دستگاه شیار زن سنگ و سرامیک است. کلیه محصولات «اسکوپ دهقان» با سطح کیفی در جه یک  تولید و به بازار عرضه می‌گردد؛ مجموعه دهقان با به کارگیری کادری مجرب و متخصص در تلاش است رضایت مشتریان خود را جلب نماید.

قابل ذکر است که طراحی و ابداع اسکوپ تک شیار توسط مجموعه «اسکوپ دهقان» انجام شده است. مالکیت معنوی گیره اسکوپ دهقان در سال 1393 به شماره ثبت 93017 نزد سازمان ثبت اختراعات، به ثبت رسیده است.

پروژه شماره 3

این پروژه در تاریخ 3/3/2020 انجام گردید.

پروژه شماره 2

این پروژه در تاریخ 2/2/2020 انجام گردید.

پروژه شماره 1

این پروژه توسط مجموعه اسکوپ دهقان در تاریخ 1/1/2020 انجام شد.

 اسکوپ دهقان با همکاری گسترده با انبوه سازان معتبر، لیستی از محصولات با تمامی سلایق تولید نموده است؛

 همکاری گسترده ای با باربری های معتبر جهت ارسال بار به صورت استاندارد به سراسر کشور؛

مشتریان با مراجعه به وب سایت اسکوپ دهقان می‌توانند سفارش خود را به صورت آنلاین ثبت نماید؛

 اسکوپ دهقان با بکارگیری قدرتمندترین سیستم تولید، محصولات خود را به مناسبترین قیمت عرضه می‌نماید؛

اسکوپ دهقان به بهره گیری از تیم قدرتمند بازاریابی و فروش بهترین تجریه خرید را برای شما رقم خواهد زد؛

محصولات اسکوپ دهقان با توجه به حجم گسترده تولید و صادرات با بهترین درجه کیفی تولید می‌گردد؛

اگر سوالی دارید و یا به اطلاعات بیشتری از محصول نیاز دارید همین حالا تماس بگیرید! همکاران ما با گشاده رویی آماده شنیدن سوالات و صحبت ها ی شما عزیزان هستند؛

نمای خارجی به دلیل نقشی که در هویت بخشی به ساختمان دارد از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد و می توان گفت طراحی آن از جمله مسائل حائز اهمیت پیش از ساخت است.

درمیان انواع مصالح ساختمانی برای اجرا نمای داخلی و خارجی یک سازه پرکاربرد ترین آن ها از دهه های گذشته تا به امروز، سنگ ها می باشند. سنگ های ساختمانی با ویژگی های مثبت فراوان همچون مقاومت در برابر شرایط جوی، استحکام بالا، تنوع فراوان، ظاهر شیک و زیبا و بسیاری موارد دیگر قابل استفاده در اجرا انواع سبک های اجرا نما همچون رومی، ترکیبی، مینیمال، مدرن و ... می باشند. در کل نماهای سنگی از جمله شیک ترین و چشم نوازترین نماهای ساختمان هستند و همواره توجه همگان را به خود جلب می نمایند. هماطور که در بالا اشاره نمودیم سنگ های ساختمانی از تنوع بسیار زیادی برخوردار هستند و با توجه به پیشرفت تکنولوژی و ورود دستگاه های جدید در استخراج و برش، روز به روز بر تنوع آن ها افزوده شده است. پنج دسته کلی از سنگ های ساختمانی را می توان سنگ تراورتن، سنگ مرمریت، سنگ مرمر، سنگ گرانیت و سنگ چینی دانست که هرکدام از این سنگ ها خود به تنهایی دارای انواع مختلفی هستند. علاوه بر این ها هر یک از این سنگ ها دارای ویژگی ها و کاربرد های مختلفی هستند و بر حسب همین موضوع از آن ها در قسمت های مختلف ساختمان استفاده می شود. نمای داخلی و خارجی نیز یکی از قسمت های ساختمان می باشند که در طراحی و ساخت آن ها از این سنگ ها بهره گیری می شود.

در این میان نمای خارجی به دلیل نقشی که در هویت بخشی به ساختمان دارد از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد و می توان گفت طراحی آن از جمله مسائل هائز اهمیت پیش از ساخت است. در بحث اجرا نمای خارجی علاوه بر انتخاب سنگ مناسب و لوکس، توجه به بهره گیری از طرح و سبک مناسب، رعایت اصول نصب و توجه به رعایت نکات ایمنی نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند. در میان این نکات عدم توجه به قوانین و اصول نصب که در نظام مهندسی تعیین و تنظیم شده اند، می تواند پیامد های بسیار زیادی را در پی داشته باشد. یکی از این قوانین که تیم کالاساخت در این مقاله قصد بررسی آن را دارد، اسکوپ سنگ می باشد. در واقع اسکوپ سنگ اقدامی است که برای ایمن کردن سنگ به نما و قلاب نمودن آن به بستر ملاتی یا سازه ای انجام می دهند و برای برخی از سنگ هایی که در ارتفاع 1 متر از سطح زمین نصب می شوند الزامی می باشد. عدم استفاده از اسکوپ در سنگ هایی که دارای سطح صاف و بدون تخلخل هستند و یا دارای وزن بالا می باشند، می تواند موجب افتادن آن ها در اثر یک تکان و یا زلزله کوچک گردد و در پی آن سبب ایجاد خسارات مالی و جانی بسیار زیادی گردد.

انواع روش های اسکوپ شامل موارد زیر می باشند:

لقمه گذاری
سیم مفتول
اسکوپ دو پایه
اسکوپ سه پایه
اسکوپ پروانه ای
اسکوپ Z
هر یک از این روش ها به طور کامل در دیگر مقالات کالاساخت معرفی و توضیح داده شده اند. انچه که در این مقاله ما می خواهیم به آن بپردازیم، پاسخ به این سوال که: کدام سنگ نیاز به اسکوپ دارد؟ است. در ادامه این مطلب ما سه نمونه از سنگ های ساختمانی که در نمای داخلی و خارجی ساختمان رواج دارند و نیازمند اسکوپ می باشند را برای شما همراهان عزیز ارائه نموده ایم:

سنگ گرانیت:
یکی از انواع سنگ های ساختمانی که به دلیل استحکام بالا و مقاومت بسیار زیاد از آن در نمای داخلی و خارجی سازه بهره گیری می نمایند، سنگ گرانیت می باشد. سنگ گرانیت یا به اصطلاح سنگ خارا از دسته سنگ های آذرین درونی است که بر اثر سرد شدن توده های مذاب تشکیل می شود. این سنگ در بافت خود دارای دانه های درشت تا متوسطی می باشد و به همین دلیل به راحتی قابل تشخیص است. سنگ گرانیت از تنوع بالایی برخودار است و از جمله محکم ترین سنگ ها می باشد. یکی از ویژگی های این سنگ تراکم بالا در میان ذرات تشکیل دهنده اش است که همین موضوع سبب بالا بودن وزن آن و عدم وجود تخلخل و فرج در سطحش می باشد. وجود تخلخل و سوراخ در سنگ ها موجب می شود تا ملات و سیمان در بافت آن ها نفوذ کرده و چسبندگیشان به سازه را افزایش دهند. سنگ گرانیت به دلیل اینکه تخلخل و سوراخی در پشت خود ندارد و سطح آن کاملا صاف است، از چسبندگی پایینی برخوردار است و به همین دلیل از جمله سنگ هایی است که استفاده از اسکوپ سنگ برای نصبش الزامی می باشد. این سنگ با استفاده از اسکوپ می تواند تا سالیان سال بر روی نما باقی بماند. اسکوپ گرانیت ها در نمای داخلی نیز برای کاهش استرس از افتادنشان نیز پیشنهاد می گردد.

سنگ مرمریت :
یکی دیگر از سنگ های ساختمانی که استفاده از آن در نمای داخلی و خارجی سازه از گذشته های دور رواج داشته است، سنگ مرمریت می باشد. سنگ مرمریت از جمله سنگ های قدیمی در ایران است که می توان نمونه های مختلف از آن را در اثار تاریخی و بناهای قدیمی بسیار زیادی مشاهده نمود. این سنگ که از دسته سنگ های آهکی و دگرگونی می باشد و با نام ماربل نیز شناخته می شود، از تبلور مجدد سنگ آهک در اثر دما و حرارت بالا تشکیل می گردد. سنگ مرمریت همانند سنگ گرانیت دارای تراکم بالا در ذرات خود می باشد اما با این تفاوت که از وزن پایین تری برخوردار است و خلل و فرج بسیار ریزی در بافت خود دارد. این تخلخل در بسیاری از سنگ های مرمریت با چشم عادی و غیر مسلح قابل تشخیص نمی باشد و تنها در آزمایشگاه ها می توان آن ها را مشاهده نمود. سوراخ ها و خلل موجود در سنگ مرمریت چندان چسبندگی برای آن به همراه ندارند و تنها در استفاده از این سنگ به عنوان قرنیز نیاز به اسکوپ نمی باشد. اما با افزایش ارتفاع بیش از یک متر در نصب این سنگ نیاز به اسکوپ است.

سنگ تراورتن :
یکی از رایج ترین و پرطرفدار ترین سنگ های ساختمانی در اجرا نمای یک سازه خصوصا نمای خارجی آن، سنگ تراورتن می باشد. سنگ تراورتن که از دسته سنگ های آهکی و رسوبی است از به جا ماندن رسوبات در ته چشمه های آبگرم و غارهای آهکی تشکیل می شود و دارای تنوع بالایی در رنگ و طرح می باشد. این سنگ برخلاف سنگ های گرانیت و مرمریت دارای خلل وفرج فراوانی در بافت خود می باشد و از چسبندگی بالایی به ملات سیمان برخودار است. ولی باید به این نکته نیز اشاره نمود که سنگ های تراورتن در شهرهایی مانند اصفهان و تهران که دارای آب و هوای معتدل هستند نیازمند اسکوپ نمی باشند و در نماهای مرتفع و بلند می توان از آن ها استفاده نمود، اما در شهرهایی مانند اردبیل یا اهواز که دارای شرایط آب و هوایی خاص یعنی سرمای بسیار زیاد و یا گرمای بسیار زیاد هستند، این سنگ ها نیز نیازمند اسکوپ می باشند. آب و هوای بسیار گرم در برخی از سنگ های تراورتن می تواند سبب ول شدن آن ها از ملات شود و سرمای زیاد نیز می تواند موجب ترک خوردگی در آن ها و افتادنشان از نما گردد. با اسکوپ سنگ تراورتن در اینگونه مناطق خصوصا نماهای مرتفع و بلند می توانید با خیال آسوده سر کنید.

اسکوپ یا شیارزنی سنگ نقش مهمی در ماندگاری سنگ دارد. برخی سنگ‌ها که فاقد خلل و فرج و سوراخ بر روی خود هستند باید حتماً اسکوپ شوند تا دوام و ماندگاری بالایی داشته باشند؛

اسکوپ یا شیارزنی سنگ نقش مهمی در ماندگاری سنگ دارد. برخی سنگ‌ها که فاقد خلل و فرج و سوراخ بر روی خود هستند باید حتماً اسکوپ شوند تا دوام و ماندگاری بالایی داشته باشند سنگ‌هایی مانند گرانیت و تراورتن اگر اسکوپ نشود نمی‌تواند ماندگار باشد و پس از مدتی جدا می‌شوند. در روش اسکوپ سنگ، شیارهایی در پشت سنگ توسط فرز ایجاد می‌شود و سپس با سیم آرماتوربندی گالوانیزه، این شیارها بسته می‌شود تا سطح تماس دوغاب با سنگ بیشتر شود و مانع از ریزش سنگ گردد.

مزایای اسکوپ کردن سنگ نما

1. افزایش مقاومت نما و کاهش هزینه‌های بازسازی و ترمیم
2. عایق حرارتی و عایق صوتی سنگ نمای ساختمان
3. سرعت‌بالای اجرا نسبت به روش دوغابی
4. صرفه‌جویی در هزینه اجرای نما
5. طول عمر بالای نمای ساختمان

روش اجرای اسکوپ سنگ

این روش برای سنگ هایی با قطرهای ۳سانتی متر به بالا مناسب است. مراحل انجام کار به شرح ذیل می باشد:

- دو سوراخ در ضخامت سنگ به وجو می آورند؛
- یک سر اسکوپ را بر روی دیوار و سر دیگر آن را روی شیار سنگ قرار می دهند به طوری که سوراخ اسکوپ در امتداد سوراخ سنگ باشد؛
- به وسیله قلاب اسکوپ به سنگ ثابت می ماند؛
- هر سنگ به وسیله دو اسکوپ به دیوار متصل می کنند؛
- فاصله سنگ از دیوار ۳ سانتی متر و ملات مصرفی ماسه سیمان است؛

روشهایی متفاوتی برای اسکوپ سنگ انجام می دهند؛ مهمترین روش های اسکوپ سنگ لقمه گذاری، سیم مفتول، اسکوپ دوپایه، اسکوپ سه پایه، اسکوپ پروانه، اسکوپ زد (Z) هستند.

چرا باید اسکوپ کنیم؟
تمام سنگ های نما و سنگ هایی که بصورت قائم نصب می شوند مانند سنگ هایی که در راهروهای بیمارستانها و مدارس نصب شده باید اسکوپ شوند در غیر اینصورت بر اثر کوچکترین زمین لرزه ای سقوط کرده و خطرآفرین هستند. مخصوصا در نمای ساختمان که در اثر سقوط و برخورد با شخصی باعث مرگ خواهد شد.

حتی برای ساختمان های بلند دیگر نمای سنگ را بصورت خشک اجرا میکنند و کاملا توسط ریلهایی سنگ ها را مهار می کنند.

انواع روشهای اسکوپ سنگ چست؟
روشهایی متفاوتی برای اسکوپ سنگ انجام می دهند.

۱-لقمه گذاری

در این روش دو عدد لقمه سنگ با چسب سنگ به سنگ پلاک اتصال داده و سپس سنگ را نصب می کنند.

نفوذ دوغاب ماسه سیمان پشت سنگ بصورت افقی و عمودی به لقمه سنگ ها گیرداری را ایجاد می کند

۲-سیم مفتول

در این روش دو سر سنگ پلاک را شیار ایجاد می کنند و مفتول آهنی به قطر ۲ میلیمتر را از این شیار ها عبور داده و گره می زنند. بدین ترتیب سیم به ملات پشت سنگ گیر گرده و سنگ را نگه می دارد.


۳-اسکوپ دو پایه

این اسکوپ ها قطعه ای از جنس استیل هستند که دو بالچه دارند.

این اسکوپ ها با چسب به پشت سنگ می چسبانند بصورتی که بالچه ها بصورت عمودی قرار گیرند و مانع از نفوظ دوغاب به بخش هایی پایینی نشوند.

۴-اسکوپ سه پایه

مانند اسکوپ بالایی است با این تفاوت که یک لبه سومی دارد.

ابتدا یک شیار در سنگ ایجاد کرده و داخل شیار را چسب زده و لبه سوم این اسکوپ را درون شیار قرار می دهند تا خشک شود.


۵-اسکوپ پروانه ای

ابتدا شیاری با زاویه ۴۵ درجه در سنگ ایجاد می کنند و سپس این قطعه اسکوپ پروانه ای را درون شیار جای می دهند و حالا می توان سنگ را نصب کرد.

نفوذ دوغاب به اطراف اسکوپ پروانه ای باعث گیرش سنگ می شود.

\r\n


۶-اسکوپ Z

این قطعه که بصورت حرف Z انگلیسی است و ابتدا شیاری در سنگ ایجاد کرده و این قطعه را درون شیار قرار می دهند و سنگ را نصب می کنند.

\r\n
روش ایجاد شیار در سنگ؟
برای ایجاد شیار در سنگ می توان از سنگ فرز های دستی استفاده کرد یا از دستگاه مخصوصی که برای شیار زدن اسکوپ ساخته شده استفاده کرد.

در اینجا تصویر دستگاه شیار زن اسکوپ را می بینید.

\r\n


اسکوپ بعد از نصب سنگ چگونه است؟
اگر چنانچه سنگ را اسکوپ نکرده و نصب کرده باشند، می توان توسط پیچ و رولپلاک سنگ ها را اسکوپ کرده و مانع از سقوط آنها بشوند.

نکته ای که در اینجا وجود دارد برای ردیف اول سنگ نما حتما از نبشی در زیر سنگ استفاده شود تا وزن سنگ بر روی نبشی انتقال داده شود و نبشی این نیرو را به سازه منتقل کند.

دستگاه اسکوپ زد ۷۰ و ۸۰ و ۹۰

دستگاه اسکوپ زد ۷۰ و ۸۰ و ۹۰
It is an Iranian-printed publication and newspaper that introduces the producers, wealthy individuals, and major investors in the Middle East and Iran.

Comments

https://thesurus.ir/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!